Punësimi

Do të rinisim dialogun e munguar prej kohësh me sindikatat pë të rikthyer kulturën e tri-partizmit mes shtetit,(...)

Punësimi
Kujdesi dhe përfshirja sociale
Kujdesi dhe përfshirja sociale

Ne besojmë në energjinë e pashtershme dhe forcën transformuese e krijuese të secilit qytetar shqiptar. 

Sigurimet shoqërore

Fillimi i negociatave dypalëshe me shtetet e tjera për të arritur në një marrëveshje për të(...)

Sigurimet shoqërore
KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020
KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020

Njoftim për konsultimin tematik   Investimi në kapitalin njerëzor dhe kohezionin social

Skills for Albania

Skills for Albania

Are you an experienced senior educator, school administrator or vocational trainer? 

më shumë
#ShqiperiaSolidare

#ShqiperiaSolidare

Projekti për Modernizimin e Ndihmës Ekonomike në Tiranë, Durrës dhe Elbasan.

më shumë
Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Zbulo veten tënde, behu pjesë e diçkaje më të madhe.

 

më shumë
#ShqipëriaDhuron

#ShqipëriaDhuron

Bëji festat e bukura për dikë në nevojë - dhuro pak kohë ose ndihma konkrete.

më shumë